NG KÜTAHYA SERAMIK 202. MAĞAZASINI BODRUM’DA AÇTI

NG Kütahya Seramik 202. Mağazasını Bodrum’da Açtı

Seramik sektöründe Türkiye’nin en yaygın bayii ağına sahip markası NG Kütahya Seramik, Muğla’da bir gün ara ile iki mağaza açılışı gerçekleştirdi.

İstikrarla büyümeye devam eden NG Kütahya Seramik, 13 Şubat tarihinde Bodrum’daki iş ortağı Aysa Yapı’yı hizmete açtı. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Genel Müdürü Ali Abacı ve KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli’nin katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreninde, iş dünyasının birçok ismi bir araya geldi.

Aysa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özgürol açılışta “NG Kütahya Seramik markası ile birlikteliğimiz 2010 yılında başladı. Bugün açılışını yapacağımız 700 metrekarelik alana kurulu olan Aysa Yapı Yalıkavak Şubemizi, markamızın yenilikçi yüzünü yansıtabilmek adına özverili bir çalışma sonucunda hayata geçirdik. NG Kütahya Seramik, gerek bayi ağı gerek inovatif ürünleri ile sektöre yön veren güçlü bir marka. Dolayısıyla böylesine büyük bir marka ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Mağazamızın Bodrum için hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “202. mağazamızın açılışında bizlerle birlikte olduğunuz için sizleri şahsım ve tüm NG Kütahya Seramik ailesi adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Seramik sektöründe renkler, ebatlar ve yaşam tarzı değiştikçe konsept, moda, tarz ve beğeni gibi değerler hayatımıza girdi. Sadece seramik üretmekle yetinmiyor, ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı bir önem veriyoruz. Bugün açılışını yapacağımız Aysa Yapı’da olduğu gibi ürünlerimizi beğeni ve tarza hitap eden konsept mağazalarda sergiliyoruz. Her fırsatta belirttiğim gibi, bu iş, bir gönül, bir sevda işi, aşkla ve şevkle yapılan her işte başarı kendiliğinden geliyor.” dedi.

Bodrum’un gerek turizm gerek konut sektörü yönünden potansiyeli yüksek bir ilçe olduğuna değinen Güral, “Aysa Yapı’nın konut sektörüne katma değer yaratacağına inanıyorum.” sözlerini dile getirdi.

Seramik modasının en yeni trendlerinin sergilendiği modern mağaza, canlı yaşam alanları, müşterilerin konforu düşünülerek yaratılmış özel alanları ve otoparkı ile ziyaretçilere rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.