NG KÜTAHYA SERAMIK SAMSUN İŞ ORTAĞI STEP YAPI SHOWROOMUNA GÖRKEMLI AÇILIŞ

NG Kütahya SeramikSamsun İş Ortağı Step Yapı Showroomuna  Görkemli Açılış

Türk seramik sektörünün önemli kuruluşlarından NG Kütahya Seramik’in Samsun’daki iş ortağı Step Yapı yeni showroomunu 20 Mayıs Çarşamba günü düzenlediği törenle Samsunluların hizmetine açtı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, bürokratlar ve iş dünyası temsilcileri açılışta hazır bulundu.

Açılış töreninde konuşan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Kütahya Seramik olarak her zaman ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda dünyanın en büyük ebatlı seramiklerini ürettiklerini kaydederek “Daima yenilik peşinde koşan, sürekli kendisi ile rekabet halinde olan bir markayız, bunu da çıkardığımız ürünler ile kanıtlıyoruz.” dedi.

Güral, Samsun’un kendileri için çok önemli ve özel bir il olduğunu belirterek, burada çeşitli dönemlerde turizm ile ilgili yatırımlar yapmak istediklerini vurguladı. Açılışı yapılan showroomun da bu düşünülen yatırımlara güzel bir örnek olduğunu söyledi. NG Kütahya Seramik’in büyük bir aile olduğunu vurgulayan Güral, özellikle iş ortaklarının bu ailenin en önemli parçalarından olduğunu kaydetti.

Vali Şahin’den NG Kütahya Seramik Ailesine Büyük Övgü…

Törende konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin de NG Kütahya Seramik ailesi ve özellikle Nafi Güral ile büyük bir dostluğu olduğunu vurgulayarak “NG Kütahya Seramik ailesi çok kaliteli insanlardan oluşmaktadır, bu markalar bugün kendi alanında dünyada ilklere imza atıyorsa bunun altında yatan en önemli sebep budur.” dedi.

Vali İbrahim Şahin şunları söyledi; “Samsun büyük bir değişim yaşıyor, bunu Samsunlular içeriden çok göremiyor ama dışarıdan gelenler bu büyümenin hayret verici oranda olduğunu yineliyorlar. Samsun’un turizmde büyük avantajları bulunuyor. Özellikle bozulmamış sahili çok değerli ve daha da değerlenecek. Bu güzelliğe büyük markaların da destek olması çok önemli, bugün açılışında bulunduğumuz showroom gibi yapılar Samsun ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.” dedi.

Step Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erman Durmuşoğlu da NG Kütahya Seramik ailesinin bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını, 35 yıl önce ticarete başlayan firmalarının bugün bu noktaya gelmesinde bu unsurun büyük önem taşıdığını kaydetti.

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Vali İbrahim Şahin ve protokolün katılımıyla kurdele töreni gerçekleştirildi. Misafirler daha sonra showroomu gezerek NG Kütahya Seramik’in en yeni serilerini ve büyük ebatlı seramiklerini inceleme şansı buldu.

1200 metrekarelik alana sahip olan Step Yapı’nın yeni showroomu NG Kütahya Seramik’in bölgedeki önemli mağazaları arasında yer alıyor.

Samsun’a konsept mağaza olarak yeni bir soluk getirecek olan showroom 120x240 cm büyük ebatlı seriler başta olmak üzere birbirinden özel NG Kütahya Seramik koleksiyonlarının yer aldığı canlı mekanlara ev sahipliği yapıyor.

Ahşap, bahçe ve cafe bölümleri olarak düzenlenen mağaza da ayrıca hamam, okuma odası, havuz ve otel lobisi gibi çeşitli mekânlar sergileniyor.