NG KÜTAHYA SERAMİK 219. MAĞAZASINI SİVAS'TA AÇTI

Seramik sektöründe Türkiye’nin en yaygın bayi ağına sahip markası  NG Kütahya Seramik, 219. mağaza açılışını Sivas’ta gerçekleştirdi.  Sivas Belediye Başkan Vekili Ahmet Özaydın, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Sivas Karadağ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karadağ ve çok sayıda konuk açılış törenine katıldı.

Yenilikçi bakış açısıyla ilklere öncülük eden NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral mağaza açılış konuşmasında,‘’ Gerçekten şahsım ve ekibim adına çok onur ve heyecan verici bir gün. Biz sevdiğimiz ve bildiğimiz işi sadece Türkiye’de değil dünya sınırları içinde yapıyoruz. Türkiye’yle sınırlı kalma gayretinde hiç olmadık.  Fark yaratırsanız ve farklı işler yaparsanız, hangi meslek veya sektör olursa olsun çevrenizde ve ülkenizde fark edilirsiniz. Bizim arzumuz yaptığımız işle sektörümüzde fark yaratmak. Türkiye’de şu anda üretilmekte olan en büyük ebatlı teknik granit seramikleri üretiyoruz. Onları sadece Türkiye’de değil dünyaya açılarak, dünya ülkelerine satıyoruz. Bu işin doğduğu topraklar olan Çin’e ihracat yapıyoruz. Bunu gerçekleştiren ilk ve tek seramik firmasıyız. İspanya’ya İtalya’ya seramiklerimizi satıyoruz. Yıllarca hep oralardan gelen seramiklerin artık ters ticaretini yaparak ülkemize döviz kazandırıyoruz. Genç ve işini çok seven bir ekibim var. Genç arkadaşlarım ve Osman Bey gibi kıymetli iş ortaklarım ile birlikte daha farklı ve güzel işler yaparak, ülke ekonomimize katkı sağlamak adına görevimizi gerçekleştirme gayretinde olacağız’’ dedi.

Ardından NG Kütahya Seramik iş ortağı Osman Karadağ şu sözleri ifade etti: ‘’ Yaklaşık bir yıl önce Erkan Bey’in bana verdiği güç ile ikinci mağazamızı da açmış bulunuyoruz. Mağaza açılışımızda bulunan ve Sivaslı tüm dostlarımızla birlikte yeni mağazamızı geliştirerek daha ileriye götürmek istiyoruz’’ dedi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ve Sivas Belediye Başkan Vekili Ahmet Özaydın konuşmalarında, NG Kütahya Seramik’in istihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamasından dolayı gurur duyduklarını dile getirdiler.

Sivas’ın en büyük showroomu olan NG Kütahya Seramik’in yeni mağazası 2 katlı ve 900 m2’lik bir alana sahip. Hayranlık uyandıran mekân konseptlerini içinde barındıran mağazanın giriş holü, kış bahçesi dekorasyonu ile farklı bir ambiyans yaratıyor. Mağaza içerisinde yer alan NG Kütahya Seramik ürünleri, yaşam alanlarına kazandırılan modernliği ve doğallığı yansıtıyor.